Economics & Finance



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Networking Breakfast & Programme Orientation Introduction to Economics 60 minutes	Global Trade 60 minutes	Financial Strategies for Startups 60 minutes	Economic Crises 60 minutes	Fundamentals of Corporate Finance 60 minutes	Guided Cultural Exploration	9:00 10:00 11:00	Run Club	Investment 60 minutes	Financial Theories of International Trade 60 minutes 60 minutes					
10:00			Break	Break	Break	Break				Break	Break	Break	Challenge Day	Exhibition Day		
11:00			Economic Indicator 60 minutes	Risk Management in Business 60 minutes	Income Inequality 60 minutes	Capital Budgeting & Investment Decisions 60 minutes			Guided Cultural	Risk & Return 60 minutes	Stock Markets & Investment 60 minutes	Trade Barriers & Policies 60 minutes				
11.00		Break	Break	Break	Break	Break			Exploration	Break	Break	Break				
12:00		Supply & Demand 60 minutes	Exchange Rates & Currency 60 minutes	Funding Across the Business Lifecycle 60 minutes	CSR, Environmental Economics & Accounting 60 minutes	Mergers, Acquisitions & Corporate Restructuring 60 minutes		12:00	·	Ethical Investment 60 minutes	Role of Financial Institutions 60 minutes	Globalisation & Economic Integration 60 minutes				
13:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Free Time	13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Student Departure	
14:00		Game Theory 90 minutes	90 minutes Management 90 minutes The Immersive Quest Launch Study Support	Written Assignment Preparation 90 minutes	Study Support	Project Preparation 90 minutes		14:00 15:00	Olympics in the Park	Project Preparation 90 minutes	Practical Workshop	Project Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	& Graduation Preparation		
15:00												20 minutes	Freparation			
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour		Study Support	Tournament Afternoon	Study Support		16:00		Punting	Study Support: Assignment Preparation	Shaping Your Future Seminar Series	Debate Grand Final			
			Debate Society	Shaping Your		Debate Society		17:00	Free Time							
17:00		Debate Society	Sports Programme	Future Seminar	Debate Society	Social Activities				Study Support		Debate Society		Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
TIES	Student Induction Talk	Guided Cultural Exploration	The Big Quiz	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	Tabletop Games Championship		Campus Cinema	Guided Cultural Exploration	Social Activities	Talent Show	Free Time	Graduation Party		
EVENING ACTIVITIES	Welcome Activities															
							Free Time									
			Free Time	Free Time	Free Time	Free Time					Free Time	Free Time				
	C. (22.70)	C.,,(22.70)	C. (22.70)	EVENING SHOUT	C	C. (22.70)	C		Confere (22-70)	C. (22.70)		SHOUT	C. (22.70)	C(22.70)		
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		